Tamar Bastiaan
Informatie voor de aanstaande studenten

Deze pagina bevat informatie voor studenten die in aanmerking te komen om te studeren aan Cambridge in het kader van de Erasmusregeling. Tevens wordt uitgelegd hoe u uw aanvraag kunt in te dienen, alle cursussen die u kunt volgen, evenals allerlei hints en tips van oud-studenten. Lees alle informatie zorgvuldig. Eventuele vragen kunnen worden verstuurd naar exchanges@admin.cam.ac.uk.
Ik ben onlangs afgestudeerd met een LL.B aan de Universiteit van Utrecht (2011-2016) Tevens voltooide ik mijn Erasmus-uitwisseling op het Magdalene College aan de universiteit van Cambridge (2015-2016). Ik wilde wilde mijn universitaire studie Rechten internationaal uit te breiden, het verbeteren van mijn academische juridisch Engels en het Engelse rechtsysteem te bestuderen. Ik wil gfraag mensen uit alle hoeken van de wereld ontmoeten om de wereldwijde juridische kwesties te bespreken en te delen. Ik ben dankbaar, dat ik de kans heb gekregen om deze doelen te bereiken in Cambridge.
Mijn studie aan de universiteit van Cambridge geeft mij de basis om deel te nemen aan de steeds toenemende mondiale economie, met een mondiaal perspectief.
Ik zou iedereen aanraden om te gaan studeren aan de Universiteit van Cambridge als een Erasmus student.
Naast  mijn Master in Corporate Law met de track Competition Law aan de Universiteit van Utrecht, werk ik op dit moment als paralegal bij een advocatenkantoor 'De Brauw Blackstone Westbroek (departement Mededinging & Regulering) in Amsterdam .
Na mijn studie wil ik graag aan het werk voor een internationaal advocatenkantoor/bedrijf in Nederland of The U.K.
Ik ben ervan overtuigd, dat de ervaringen en vaardigheden, die ik heb opgedaan tijdens mijn tijd in Cambridge (UK) een meer dan uitstekende basis vormen voor mijn toekomstplannen.

Tamar Bastiaan, 2015-16, Universiteit Utrecht, Nederland.
(Erasmus-student Rechtsgeleerheid)
English version
Ik studeerde Mededingingsrecht, contractenrecht en intellectueel eigendomsrecht. Deze studie gaf me de gelegenheid om meer over de Engelse rechtssysteem - dat is het tegenovergestelde van wat we hebben in Nederland, namelijk het burgerlijk recht systeem te leren. De methodiek en natuurlijk de structuur waren uitdagend en mind-blowing. De docenten en begeleiders waren zeer gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied, hetgeen het  leerproces gemakkelijker maakte.