Tamar Bastiaan

Turboglad heeft in diverse disciplines bij de "Kunstbende" in Odeon in Zwolle drie prijzen gewonnen.
In de categorie "Alles mag", waarbij zang, dans, muziek en film een grote rol speelde won Turboglad, samen met AtticMovieProductions met de act "Re-liefde" de eerste prijs.

De videoclip, waarin Turboglad n van de 2 monniken speelde tijdens een zoektocht naar "The Holy  Supper" 
De titeltrack van de rap "Re-Liefde"is een combinatie van Religie en Liefde. Kortom: Het boek van de DaVinci Code was het uitgangspunt voor het maken van de achtergrondclip. Twee monniken zijn op zoek naar de brokstukken van het schilderij van "The Holy Supper"
De puzzelstukken werden gevonden op de bekende plekken uit de DaVinci Code . En zo werd het geheim van de "Religie en Liefde" ontrafeld.

De clip is in drie dagen geschoten door het videoproductie bedrijf  "Attic Movie Productions" in de stad van de Liefde "Parijs"


In de categorie "Taal" won hij met zijn gedicht over de liefde de 3e prijs.In de categorie muziek behaalde Turboglad samen met rapper Siroc met de rap "Zo ver weg"  de 2e prijs.


Turboglad tweede Kunstbende Pozie 2009
Turboglad heeft met zijn voordracht "Macht der Media"  tijdens de "Kunstbende" in Odeon in Zwolle   de 2e prijs voor  Pozie gewonnen


Turboglad 2e prijs  rap "Leefstyle"
      Kunstbende Muziek 2006
2e prijs Muziek
3e prijs pozie
2e prijs pozie
2e prijs Muziek

Turboglad heeft met zijn Rap "Leefstyle"  tijdens de "Kunstbende" in Odeon in Zwolle   de 2e prijs voor  Muziek gewonnen
Met de rap "Leefstyle" probeerde Turboglad een statement te maken tegen  het pestgedrag onder jongeren.
Samen met Attic Movie Productions hebben zij een clip gemaakt over rebellerende jongeren. Deze clip fungeerde als achtergrondclip tijdens het optreden. (Zie verder)


Turboglad wint 3 prijzen Kunstbende 2007
In de categorie muziek behaalde Turboglad samen met rapper Siroc met de rap "Zo ver weg"  de 2e prijs.


NL versie